En dag i Scandinavian Park
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Praktisk, billigt, lækkert: En dag i Scandinavian Park

Billige bajere og sodavand – det er hvad de fleste tænker på, når de hører ordet ”grænsebutik”. Men Scandinavian Park har så meget mere at byde på. Se lige her:

  • Shopping

Udover de pantfrie drikkevarer har vi et af Nordtysklands største udvalg af slik. For eksempel er der mere end 1.000 forskellige slags lakrids. Mange af vores varer er fra Skandinavien, men der er også en del engelske, amerikanske og eksotiske slags slik og snacks samt drikkevarer.

Samtidig råder vi over en af Slesvig-Holstens største vin- og spiritusafdelinger. Her finder du al slags vin og spiritus i mange forskellige prisklasser. Det kan du enten gøre selv eller med hjælp fra vores eksperter. De står altid klar til at hjælpe dig med at finde din nyeste yndlingsdrik. Smagsprøver plejer der også at være en del af i indkøbsmarkedet. Få et overblik over vores sortiment og forudbestil her i vores onlineshop.

  • Bilpleje

Én af de store fordele ved Scandinavian Park er, at man kan ordne så mange ting på en gang her. Hos Mr. Scandis Carwash kan du for eksempel få vasket bilen billigt og grundigt. Det bruges der bløde klude til i stedet for hårde børster. Sådan beskyttes bilens lak og farve. Benzin, olie, sprinkler- samt kølervæske fås kun få meter fa vaskehallen ved team tankstation. Her kan der også købes sikringer, autopærer og viskerblade og meget mere. De kan være guld værd – specielt når man er på vej mod syd til en lang ferie.

  • Mad

Én ting er helt sikkert: Man bliver godt nok lækkersulten, når man går rundt i vores grænsebutik. Men man burde ikke starte på de søde sager, før man har spist sig mæt i noget andet. Derfor har vi et godt udvalg af spisesteder i Scandinavian Park. For eksempel bøfhuset ”Steak’n more“ vores hotdog-bod i entréen til grænsebutikken, en Burger King og me café, som laver frygtelig gode bagels. Udover det kan man få kolde og varme retter i bistroen på team tankstation. Der er burgere, pasta og en skiftende dagens ret.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.