Easter Deals
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Easter Deals: Tre klassikere til ufatteligt gode priser

”Livet er som en æske fyldte chokolader” – hvem kender ikke det legendariske citat fra kultfilmen Forrest Gump, der udkom tilbage i 1994. ”Man ved aldrig, hvad man får”. Og sådan forholder det sig jo også med livet. Det gode ved Anthon Bergs Diplomat-boks er, at vi stensikkert ved hvad vi får. Nemlig et helt kilo chokoladeparadis. Æsken indeholder et imponerende udvalg af Anthon Bergs favoritter, og hver og én af dem er en luksuriøs nydelse. Det fantastiske er, at æsken er én af vores tre særlige påsketilbud, så du nu får den til kun 89,99 dkr. Tilbuddet gælder 05.04 – 11.04.2019.

Har du fået et gækkebrev, og ved du hvem det er fra? Hvis du får to nøgleord, så kan du garanteret gætte, hvem der står bag vores Easter Deal nummer to: Pebermyntesmag og mørk chokolade. Korrekt, det drejer sig selvfølgelig om velkendte After Eight. I perioden 12.04-18.04.19 betaler du kun 49,99 dkr for hele tre pakker af den grønne klassiker fra England. Nyd de forfriskende små chokolader med en kop kaffe ved eftermiddagsbordet derhjemme, eller forær dem væk som en flot gave til dine kære.

Vender vi snuden hjem til Skandinavien igen, så har vi også en svensk klassiker i ærmet til dig. For med vores tredje fantastiske påsketilbud får du fire plader Marabou til kun 49,99 dkr. Og her taler vi selvfølgelig de store plader i diverse spændende varianter. Du kan altså sammensætte fire forskellige slags, alt efter hvilke smagsretninger du er til. Eller ta’ fire af din helt personlige favorit. Glæd dine børn (og dig selv) med den svenske chokoladedrøm! Tilbuddet gælder 20.04-25.04.19.