Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søndag
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag
Mr. Scandis Finest: Udsøgte spirituosa og champagner

Med temaavisen Mr. Scandis Finest sætter vi også i år fokus på vores store udvalg indenfor kvalitetsspirituosa, ædle vine og udsøgt champagne. På hele 24 sider tager vi dig med til en verden af smagsnuancer, aromaer, finish og eftersmag. Er du på udkig efter en blød rom, en stærk whisky, en smagfuld gin, en intens vodka eller en elegant champagne? Vores sortiment byder på noget til enhver smag og pengepung. Hvad end du foretrækker at nyde din favorit ren og med isterninger, eller sætter pris på en eksotisk cocktail – i temaavisen finder du med garanti inspiration.

Vil du dykke ned i et univers af spændende spirituosa og champagne? Læs Mr. Scandis Finest her.

Opskrifter, der begejstrer cocktailentusiaster:

Whisky Old Fashioned

Whisky bør serveres ren, on the rocks eller med et par dråber vand – eller også i en cocktail! Løft din favoritwhisky op i nye højder ved at bruge den i en Old Fashioned. Med denne traditionsrige drink fylder du cocktailglasset med både masser af smag og historie: Den siges at have rødder tilbage i det 20. årh., da man i USA begyndte at nyde whisky i kombination med sukker og bitter.

Tilbered klassikeren ganske enkelt (opskrift til 1 glas)

  • 1 sukkerknald
  • 2 stænk Angostura Bitter
  • 4,5 cl Scotch Whisky
  • Danskvand uden brus
  • Isterninger og en skive appelsin til pynt

Kom sukkeret i et tumbler-glas og dryp med Angostura Bitter og vand, til sukkerknalden er opløst. Tilsæt isterninger samt Whisky, og pynt til sidst med appelsin.

Dark and Stormy

Mørk og stormfuld – navnet klinger af efterår, og det er da også den årstid, der egner sig bedst til at nyde denne legendariske drink. Her kombineres den behageligt intense smag fra ginger beer og sødmen fra mørk rom. Vil du tilberede denne aromatiske cocktail på oprindelig vis, så bør du anvende Goslings Black Seal: Romproducenten med rødder i Storbritannien og produktionssted på Bermuda har nemlig patent på navnet Dark and Stormy.

  • 5 cl rom (vi anbefaler Goslings Black Seal)
  • Saften fra en halv lime
  • 10 cl ginger beer
  • 4 isterninger og limeskiver

Kom 5 cl rom i et glas med isterninger, tilsæt saften fra en halv lime samt Ginger Beer. Pynt til sidst med limeskiver – og så er cocktailklassikeren klar!

Martini

Denne aperitif må med god ret kaldes for cocktailuniversets strålende Hollywood-stjerne. Den er en sand klassiker, der kan varieres alt efter smag og behag: Mens James Bond foretrækker en iskold vodka-Martini, tilberedes specialiteten som udgangspunkt på en base af gin. Spørgsmålet om hvorvidt drinken bør dekoreres med oliven eller citron deler fortsat vandene – her er vores bud på en smagfuld Martini-kreation:

Kom 6 cl af din yndlingsgin i et glas som har stået på køl, tilsæt 1,5 cl malurt og pynt til sidst med strimler af økologisk citron – så er cocktailen klar!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.11. - 07.01.