Det er ginialt!
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Det´ ginialt: Se her, hvordan du finder den rigtige blanding!

Agurk, citron eller lime – dette spørgsmål skal alle, som er i færd med at opdage en af verdens mest spændende spirituosa: Gin, finde et svar på. Og det er ikke det eneste, man skal tage stilling til: Først og fremmest skal man danne sig et overblik over de mange forskellige slags enebærsnaps.

Det tager selvfølgelig sin tid, for her gælder det samme som for så mange andre ting i livet: Man skal prøve sig frem. Men jagten på din yndlingsgin er den rene fornøjelse. Dog kan den ikke stå alene. Den kan kun udfolde sin typiske aroma i samspil med det helt rigtige Tonic Water. Udvalget på dette område er også stort; men den kininholdige læskedrik kan inddeles i fire kategorier:

  • Indian Tonic Water

Klassisk Tonic Water med relativ høj andel af kinin. Citrus spiller en stor rolle – både i duft og i smag.

  • Dry Tonic Water

Her er den bitre smag af kinabark fremtrædende. De mange andre aromaer kan fornemmes i baggrunden.

  • Aromatic Tonic Water

Denne slags Tonic Water er kendt for sin bitre smag. Krydrede og modne noter sørger for en god balance.

  • Floral Tonic Water

De milde Tonics: Floral betyder blomstret, og det beskriver smagen meget godt. Citron- og andre frugtnoter trænger kinabarkens smag i baggrunden.

Den rigtige blanding gør din drink perfekt. Først når aromaerne spiller sammen og supplerer hinanden, vil du opdage, hvilket potentiale Gin Tonic har.

Vores eksperter i Scandinavian Park står altid klar med gode råd omkring gin og andre former for spiritus. I vores aktuelle tilbudsavis præsenterer vi vores favoritter for dig. For eksempel Malfy fra Italien, Nordic Spirits Lab Gin fra Finland, Gin Mare fra Spanien eller Monkey 47 fra Sydtyskland. Tag et kig ved at klikke her: Tilbudsavis

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.10. - 22.11.