Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Den søde adventstid: Kom i julestemning med ScandiPark

I december måned indtager hyggen en særlig stor plads i vore stuer! Det dufter af gran, kanel, appelsin og nelliker, og vi finder både kagerullen og kageudstikkerne frem fra køkkenets gemmer. Er du også allerede kommet i bagehumør? Giv din indre konditor frit lejde og slip kreativiteten løs – tiden er inde til at kreere klejner, brunkager, æbleskiver og pebernødder! Ingredienserne og praktisk tilbehør finder du til små priser i ScandiPark i Handewitt.

Tre hurtige til når tiden er knap
Af og til har vi bare lyst til at nyde noget simpelt og alligevel ekstremt lækkert til kaffen. Så er en omgang konfekt svaret. Det behøver nemlig slet ikke at være kompliceret at forkæle den søde tand – når bare man har marcipan i huset. Tril fx et par marcipankugler à 8 g, tryk dem lidt flade og kom en kulørt chokoladeknap fra Rexim på – færdig.

Må det gerne være en smule mere udfordrende? Rul 200 g ren, rå marcipan, fx fra Odense Marcipan, til en firkant på ca. 15 x 30 centimeter. Rør så 100 g nougat til en blød masse i en skål og tilsæt fintrevet appelsinskal, 1 spsk. appelsinsaft samt evt. 1 spsk. appelsinlikør. Fordel blandingen på marcipanen og rul sammen til en roulade. Del den i 3 lige store stykker, stil på køl i ½ time. Smelt 100 g mørk chokolade. Rul hver marcipanrulle heri, pynt evt. med hakkede pistacienødder, og lad chokoladeovertrækket stivne – så er dette lækre luksuskonfekt klar til at blive nydt.

Brændte mandler kræver ligeledes blot få ingredienser: Kom 200 g Rexim Mandler, 2 dl sukker og 1 dl vand i en pande, varm blandingen under omrøring indtil sukkeret er brunt. Spred så mandlerne på et stykke bagepapir og lad dem afkøle. Kom konfekt og brændte mandler i dekorerede syltetøjsglas – så har du en fin og personlig gave til adventskalenderen.

Lækkert fra ovnen
Det er søndag i advent og du har lyst til andet end kiks og småkager? Bag en saftig nøddekage eller krydrede honningkager med chokoladeovertræk! Nøddeuniverset fra Rexim byder på noget til enhver smag: Køb hasselnøddekerner, cashewnødder, valnødder, paranødder og mandler i store mængder og til attraktive priser i grænsebutikken i Handewitt, og vær sikker på, at årets julebag bliver en succes for både pengepungen og smagsløgene.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
09.01. - 03.02.