Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søndag
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Smagfuld december

Med tilbud fra ScandiPark

Ho, ho, ho! Ja, julen nærmer sig med hastige skridt – men inden familien samles omkring juletræet d. 24. december er der stadig masser af ting, der skal ordnes. Samtidig skal der selvfølgelig være plads til at hygge om hinanden. Dét bliver der også: En tur til ScandiPark gør det nemmere og sjovere, at forberede hjerternes fest.

Den søde adventstid
Vintervejret er over os, og inde i stuerne finder vi stearinlysene og uldtæppet frem igen. Så er en kop varm te eller kaffe samt lidt sødt til ganen bestemt på sin plads. ScandiParks imponerende sortiment byder på lækkert slik til enhver smag og af kendte mærker – selvfølgelig til lavpris. Er du til chokolade, lakrids, skumfiduser, vingummi eller karameller? Køb fx fyldte chokolader eller marcipanbrød fra Anthon Berg og snebolde fra Toms eller opdag særlige juleversioner fra fx Milka og Oreo. Slik ud over det sædvanlige får du naturligvis også i Handewitt: Var det måske noget med XXL-chokolader? Prøv Toblerone 4,5 kg! Det er også en perfekt gave til enhver Toblerone-elsker.

Et paradis til feinschmeckere
Mangler du derimod stadig en julegave til familiens gin-, whisky-, vodka- eller rom-entusiast? Så er ScandiPark i Handewitt din adresse! Her venter dig et stort udvalg indenfor spændende spirituosa af høj kvalitet, inklusive lækre smagekasser og flotte gaveæsker. Vi har samlet vores favoritter i tilbudsavisen Mr. Scandis Finest, der gælder til og med 6.1.2022. Du kan naturligvis også vælge at servere ædle dråber til julefrokosten. I Handewitt finder du også alt lækkert indenfor snaps- og akvavituniverset – fx fra Aalborg eller O.P. Anderson.

One stop to shop
Når man siger julefrokost, må man også sige juleøl. Julebryg fra fx Harboe og Royal har vi også i ScandiPark. Sodavand og alkoholfrie drikkevarer får du som bekendt ligeledes til billige priser hos os. Foretrækker du en dejlig vin, så gå på opdagelse i vores vinafdeling. Her finder du rødvine, hvidvine og roséer, der passer perfekt til julens solide retter.

Vil du fejre årsskiftet med et brag, så er en udsøgt mousserende vin et must! Køb din champagner, sekt eller lignende til festen i ScandiPark Handewitt og spar masser af penge på velsmagende bobler.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.11. - 07.01.