Onlineshop
Element 1
Mandag – Lørdag
kl. 00 - 24
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 23
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Kend dine bobler: Mousserende vine til festlige lejligheder

Særlige begivenheder, jubilæer og selvfølgelig nytårsaften kalder på bobler i glasset. For med mousserende vine bliver de små og store øjeblikke i livet endnu mere festlige. Men hvilken skal man vælge? Mulighederne er mange – både med hensyn til oprindelsesland, kvalitet og pris. Dyk med Scandinavian Park ned i en spændende verden af skumvine og find din favorit.

Champagne og Crémant
Stjernen blandt mousserende vine kommer, ikke overraskende, fra vinlandet Frankrig. Det er her munken Dom Pérignon i det 17. århundrede bidrog til at udvikle en fremstillingsmetode, der får boblerne ind i vinen. I dag er betegnelsen champagne beskyttet, og må kun bruges til vine, der stammer fra regionen Champagner. De produceres traditionen tro på druesorterne Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay – alt efter blandingsforhold opnås forskellige smage og nuancer. Vil du prøve noget anderledes? Crémant er et godt fransk alternativ.

Sekt og Cava
Et blik mod Spanien og Tyskland afslører: Også Frankrigs nabolande forkæler os skumvinselskere med ædle dråber. Tysk sekt baserer typisk på druesorterne Riesling og Burgunder. Også spanske Cava laves, modsat champagnen, udelukkende på lyse druesorter. Begge minder om den franske storebror – men er en smule mere frugtige og lette i smagen end klassisk champagne. To herlige skumvinskategorier, der absolut bør prøves.

Prosecco og Asti
Er man til søde bobler, så kan et blik mod Italien godt betale sig. Asti og Prosecco er betegnelsen på to skumvinskategorier, der kommer fra henholdsvis Piemont i Norditalien og Venetia i den østlige del af landet. Mens Prosecco fremstilles på druesorten Glera, udgør Muscato-druen basen i Asti. Begge passer særlig godt til frugt, bær og desserter: Løft kransekagen op i nye højder og server et glas italiensk skumvin til!

Hvad end du er til den klassiske, tørre, frugtige eller søde: I Scandinavian Park venter dig et fantastisk udvalg af elegante skumvine i alle prisklasser, kvaliteter og smage. Vælg f.eks Pommery Brut Royal, Santini Asti Spumante, Mabis Prosecco, Ladubay Crémant de Loire, Freixenet eller Henkell og vær sikker på at skyde det nye år ind med manér.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
25.06. - 19.08.