Champagne og gaveæsker

Det bobler: Champagne og gaveæsker!

Nu bobler det overalt igen: December er fyldt med skønne anledninger til at tage et lækkert glas champagne. I Scandinavian Park Handewitt får du det kæmpestore udvalg af dejlige dråber – fra de meget prisbillige til kongen over dem alle – Dom Pérignon. Klassikerne Veuve Clicquot og Moët & Chandon kan ligeledes varmt anbefales. Og dem kan vi år for første gang også tilbyde i en rosé-variant. De skal bare smages!

Champagne eller skumvin har en lang tradition i Tyskland, og i dag er den mere populær end nogensinde før. Så tidligt som i slutningen af 1700-tallet begyndte produktionen af mousserende vin her. Det startede – som så mange andre store opfindelser – ved en tilfældighed: Vine, som blev transporteret om vinteren og først blev tappet ved ankomst, nåede ikke altid at gære færdig. Når temperaturene så steg om foråret, begyndte de at gære igen. Dette førte til, at vinen skummede af kuldioxid.

I starten anså man det som en fejl og brugte meget tid på at prøve på at stoppe reaktionen. Men der var også mange tilhængere af den nye drik, og flere og flere ønskede, at den skulle gå i produktion. Og det gjorde den så. Nu til dage må skumvin eller champagne aldrig mangle til fest, og flaskerne egner sig også fremragende som en gave til værten.

Det samme gælder i øvrigt for vores mange forskellige gaveæsker med slik eller spiritus i grænsebutikken. De har alle en særlig emballage, og til drikkevarerne følger der tit og ofte matchende glas med. Kom og se i grænsebutikken Scandinavian Park – for blot at nævne et par stykker har vi gaveæsker med for eksempel Bombay Sapphire, Havana Club eller Glenmorangie Single Malt Scotch Whisky. Velbekomme!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.