Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Grænsehandel, overnatning, vask og service

Centret til campister i Scandinavian Park

I Scandinavian Park finder campister alt det, som hjertet slår for. Vores store rasteplads byder campister på enhver mulighed for at handle – helt ligemeget om det er som mellemstop på den store tur eller om det er den forudgående planlægning.

Om det er indkøb i parkens store mall, lækre retter eller drikkevarer til ferien, grilltilbehør og kul, flaskegas, tanke på team tankstationen, eller hurtig reparering hos Direkt Express Handewitt – intet står i vejen for en ny rejse. Mr. Scandis Truckwash byder desuden på fremragende rengøring og pleje for selv de største autocampere, campingvogne, carevogne og endda busser. Vores bruse- og vaskerum, vaskemaskiner & tørretumblere og rengøringsstationen til kemiske toiletter afrunder det mangfoldige tilbud af serviceydelser på rastepladsen.

Et overblik over alle vores services:

 

  • Scandinavian Park byder campere en uforglemmelig shoppingoplevelse. Ligemeget om det er det store indkøb til den næste ferie eller bare et kort mellemstop – i parkens store Mall har vi alt hvad camperhjertet begærer. Også rensningen af kemiske toiletter er muligt i Scandinavian Park. Campere begynder dermed deres ferie veludrystet fra Scandinavian Park.
  • Skandic & Nordic Reisemobile er vores specialist i udlejning og salg af campingvogne og autocampere. På virksomhedens eget værksted laves der reparationer og service, og i den store butik finder du over 5.000 produkter inden for alt, hvad der har med camping at gøre. Fra den lille reservedel til det kæmpestore fortelt.
  • Gode og billige overnatningsmuligheder i vores ibis budget Hotel eller også på vores p-pladser for autocampere og campingvogne.
  • Kom til Mr. Scandis Truckwash og lad din campingvogn eller autocamper blive skinnende ren i Nordtysklands mest moderne vaskehal til de helt store køretøjer.
  • Storslåede sanitære faciliteter inkl. brusere, baby-/puslerum og vaskemuligheder.
  • Tilstrækkelige parkeringsmuligheder også til biler med campingvogn bagpå.
  • Scandinavian Park er bygget og indrettet velegnet til handicappede og folk i rullestol og byder også mennesker med handicap en ubesværet shoppingoplevelse.
Camping