Camping-News
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Så starter ferien: Campinggrej fra Scandinavian Park

April er påskeferie-tid. Vi har et par fridage og dem vil vi gerne tilbringe sammen med familie og venner. Måske trænger du også til at komme lidt væk fra hverdagen. Det kan være, at du er en af dem, der drager mod varmere himmelstrøg. Hvad end du skal i sommerhus eller på bilferie: hvis du vil gøre årets første campingferie ekstra sjov, så læg vejen forbi grænsehandlen Scandinavian Park og gør et kup.

Vi har alt hvad du behøver, for at gøre din ferie til en sand succes. Ser du for eksempel frem til at tænde op i grillen og nyde et måltid i det fri, så finder du et stort udvalg af lækre kødvarer hos os. Man kan næsten fornemme duften af mør grillmad allerede! Og når drikkevarerne også er på plads, smager det hele lige en tand bedre. Sæt dig godt til rette i campingstolen og nyd en kold øl. Om du er til Slots, Tuborg Classic, Harboe Pilsner eller noget helt fjerde. Du finder din foretrukne hos os. Får du lyst til at skåle ferien ind med et særligt glas, så vælg en af vores ædle vine. Vi har mange internationale slags til gode priser.

Til børnene og til alle andre sodavandselskere har vi selvfølgelig ligeledes et hav af søde læskedrikke på lager. Husk endelig slik til køreturen ;) Det smarte er, at vi ligger lige ud til motorvejen, så du hurtigt kan fortsætte turen efter dit indkøb. Vi har tilmed gjort det ekstra nemt for dig, så du kan forudbestille dine varer i vores onlineshop hjemmefra. Så står de klar til dig når du skal bruge dem. På den måde er der både penge og tid at spare. Det er bare om at komme af sted til Handewitt og fylde bilen. Vi glæder os til dit besøg! OBS: Læg venligst mærke til vores ændrede åbningstider i påsken:

Skærtorsdag: 8-22
Langfredag: LUKKET
Lørdag: 8-22
Påskedag og 2. påskedag 11-22

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.