Blog ScandiPark Handewitt: Tilbud til de Olympiske Lege - DA - da

ScandiPark

Vive la France! Kulinariske tips til de Olympiske Lege i Paris

scan-blog-header-olympia-dk-de

Paris bliver verdens centrum for sport denne sommer: I den franske hovedstad finder de Olympiske Lege 2024 sted. Verdens største event tiltrækker mange stars, tilskuere og presserepræsentanter, såvel som alle dem, der følger med i konkurrencerne på tv.

Ligesom resten af verden ser vi frem til konkurrencerne. Hvad enten det handler om fodbold, fægtning, taekwondo eller gymnastik, breaking eller beachvolleyball: Der er garanti for spænding og underholdning! ScandiPark i Handewitt tilbyder specialiteter fra værtslandet Frankrig og lækkerier til din tv-aften.


Oh là là! Franske specialiteter i ScandiPark

Kender du ordsproget "leve som Gud i Frankrig"? Vores naboland anses for at være indbegrebet af nydelse og eksklusiv livsstil. Uanset om det gælder slik, fine vine eller gode delikatesser: Mellem Normandiet og Provence er der noget for alle gourmeter.

Her i Scandinavian Park kan du opdage mange af de populære specialiteter: Hvad med en sprød croissant til morgenmad? Og en aromatisk café au lait afrunder den perfekte franske morgenmad.

Vine fra Frankrig i ScandiPark

Bordeaux, Champagne, Bourgogne eller Rhônedalen: I Frankrig ligger nogle af verdens kendteste vinproducerende områder såvel som mange internationalt anerkendte vingårde. 

Takket være landets klimatiske mangfoldighed byder Frankrigs vine derfor på en bred vifte af smagsvariationer, så alle hver især kan finde den rigtige vin. Populære rødvins-druesorter fra Frankrig er Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot. Vinbønderne bruger gerne Grenache Noir, Syrah og Mourvedre til de røde middelhavsvine. Alsace er derimod kendt for sine rene hvidvine. Hvert år produceres der 250.000 hektoliter Riesling på 22 procent af Alsaces vinmarker. Men også Gewürztraminer er meget efterspurgt på grund af sin stærke smag og forskellige aromaer. Du er velkommen til at kontakte personalet i vores vinafdeling: Vi giver dig gerne ekspertrådgivning og anbefaler fantastiske hvidvine, rødvine og rosévine fra Frankrig.

Mousserende vine: Køb champagne og crémant til gode priser

Hvis du vil skåle for en guldmedalje eller en ny verdensrekord, bør du have champagne eller crémant i huset. Champagne er underlagt strenge regler med hensyn til produktion og oprindelse. Den mousserende vin skal komme fra regionen af samme navn i det nordlige Frankrig, være produceret i henhold til den såkaldte "Méthode champenoise" og have en naturlig korkprop. Crémant kommer derimod fra dyrkningsområder i Frankrig, Belgien eller Luxembourg, men produktionen er lige så strengt reguleret. For eksempel er flaskegæring obligatorisk for begge typer mousserende vin.

I ScandiPark finder du en bred vifte af champagner, crémant, sekt og prosecco til fantastiske priser. Kig forbi hos os i ScandiPark!

Højere, hurtigere, billigere: Tilbud til de Olympiske Lege i 2024

Hvilken sportsgren glæder du dig mest til? Fodbold, gymnastik eller svømning? Eller benytter du lejligheden til at gøre dig bekendt med nye discipliner som breaking, BMX, sportsklatring eller skateboarding? Uanset hvad du foretrækker: Afrund dit tv-event med lækre snacks! Nødder, chips og vingummi, lakrids, chokolade eller praliner er et must på OL-snackbordet!

I vores grænsehandel i Handewitt – tæt på motorvej A7/E45 – kan du finde et kæmpe udvalg af delikatesser fra Tyskland, Skandinavien og hele verden! Kig forbi – vi glæder os til dit besøg i ScandiPark!

scan-blog-teaser-olympia-dk-de