Blog Udstyr til dimissionsfester - Scandinavian Park - DA - da

ScandiPark

Studenterfest i Danmark

scan-blog-header-abschluss-dk

Afslutningen af skolen er en milepæl i de unges liv. I Tyskland såvel som i Danmark bliver studentereksamen fejret med en kæmpe fest – nemlig med studenterfesten og dimissionen. Ud over den festlige stemning og de smukke øjeblikke spiller den rigtige festudrustning en stor rolle , sådan at festen kan komme rigtig i gang.

I Danmark fejres studentereksamen med en kæmpe fest. Den traditionelle huepåsættelsen skyder studenterugen i gang. I denne uge samles der tegn, som ofte står i sammenhæng med bestemte udfordringer – øl, øl, øl! Hele årgangen tager på studenterkørsel med masser af fest og ballade. Den officielle overrækkelse af eksamensbeviser og gallaen er studenterugens store finale.

Men også i Tyskland bliver studentereksamen fejret med events som fx mottougen. Mens nogle tilbringer deres sidste stunder i skolen, planlægger de andre allerede de kommende privatfester, der venter dem efter overrækkelsen af eksamensbeviserne. Højdepunktet er dog gallaen – en glamourøs begivenhed, hvorefter festlighederne slutter.


Cheers to the Future!

I Tyskland såvel som i Danmark er der masser af grunde til at holde store fester – og hvad ville en fest være uden en herlig skål? Champagne og mousserede vine er en ægte klassiker til festlige begivenheder. I ScandiPark finder du den passende drink til alle smagsløg og ethvert budget.

Skål!

For dem, der kan lide det lidt stærkere, bør spiritus, øl og cider ikke mangle. Lige meget hvilken drink du foretrækker, har vi noget for alle smagsløg! Hvis du vil være på den sikre side, har vi et stort udvalg af store flasker, så du ikke løber tør for lækre drinks.

En sprød fornøjelse

Et farverigt udvalg af snacks, mandler og crackers sørger for, at ingen bliver sultne under festlighederne, så alle kan fejre fremtiden sammen.

ScandiPark – sørger for, at alle studenter er forsynet

ScandiPark er den perfekte løsning, når man vil sikre, at shoppingturen bliver afslappet. Parken ligger tæt på A7/E45 og tilbyder ikke kun praktiske parkeringsmuligheder, men også et stort udvalg af produkter til studenterugen og gallaen. Her kan studenterne gå på en afslappet shoppingtur og koncentrere sig om det væsentlige: festlighederne og tid sammen med venner og familie.

scan-blog-teaser-abschluss-de