Bag med Mr. Scandi

Bag med Mr. Scandi!

Så er tiden kommet til at forberede sig på advents- og juletiden. For i år skal vi være på forkant. Start med en tur sydpå i grænsebutikken Scandinavian Park. Her er der nemlig rigtig mange penge at spare på ingredienser til julesmåkager og andet hjemmebag, for eksempel mange slags nødder, overtrækschokolade og marcipan.

Kom godt i gang med denne nemme opskrift på specier:

Ingredienser:

  • 300 g smør (stuetemperatur)
  • 375 g mel
  • 125 g flormelis
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 200 g marcipan

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en skål, og bland dem godt sammen, enten i hånden eller ved hjælp af en køkkenmaskine. Nu skal dejen trilles ud i stænger på ca. 3 cm i diameter. Læg dem kort i fryseren, så de bliver faste. Tag dem op, og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Kom småkagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 °C i ca. 8 min.

Og så er der ellers frit valg af pynt til de lækre småkager. Du kan for eksempel komme chokolade på, sukker, nødder, mokkabønner eller andet godt, som du vil få øje på i vores store grænsebutik. Hvis du ikke har tid eller overskud til selv at lave småkager, så anbefaler vi den nemme løsning: Lige nu har vi kage- og muffinblandinger fra Oreo og Milka på tilbud.

Tilhørende drikkevarer får du selvfølgelig også i Scandinavian Park Handewitt: Der er kaffe, te, kakao, juice, sodavand, vin og meget mere. Se mere i vores aktuelle avis, eller forudbestil direkte og gratis online: forudbestilling.scandinavian-park.com

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.