Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Stor begejstring – vores vindere til SG Flensburg-Handewitt

Den 15.03.2018 skete det igen: 6.300 tilskuere drog til den udsolgte Flens-Arena. Og blandt dem var 15 vindere af en af vores seneste konkurrencer. Vinderne fik to billetter hver til topkampen mod Füchse Berlin. Og det skulle blive en kamp, som de vil huske i lang tid.

De begejstrede tilskuere fik serveret højdepunkt efter højdepunkt: Flensborgs målmand Kevin Möller havde for eksempel 19 redninger – en utrolig præstation. Og i angrebet? Der scorede Rasmus Lauge 8 ud af de 29 mål for danskerklubben. Tyske Holger Glandorf scorede tre gange i kampen. Dette er i sig selv ikke en stor nyhed, men med sin anden scoring skrev han historie: Holger Glandorf har nu scoret 2.263 gange i bundesligaen og er dermed topscorer (uden straffekast) i bundesligaens 52-årige historie. Wow!

Kampen blev aldrig rigtig spændende i anden halvleg – det var SG Flensburg-Handewitt alt for dominerende til. I sidste ende vandt de meget overbevisende med cifrene 29:21.

Kunne du også godt tænke dig at vinde noget engang? Så kig forbi vores hjemmeside regelmæssigt og find os på facebook. Der er tit og ofte mange eksklusive kampagner kun til vores fans.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.10. - 17.11.21