Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Hopper af glæde: Tre harer fik et nyt hjem efter vores konkurrence!

Dagen inden påske skete det: Én af vores mange konkurrencer endte meget passende med, at tre af vores venner vandt en stor plyshare hver. En fra Milka, en fra Toffifee og en fra Lindt. Glæden var stor hos vores vindere, da de kom til Handewitt for at afhente deres præmier.

Til at starte med var det meningen, at der kun skulle trækkes én vinder. Men vi fik så mange og så ualmindelig søde kommentarer, at vi besluttede os for, at give alle harerne væk. Og vi er 100 % sikre på, at de er kommet i gode hænder i deres nye hjem hos Maria Schüßling, Sabine Schøllhammer og Susanne Paulsen :).

Vil du også gerne prøve at vinde noget? Så smid et like på vores facebookside for ikke at gå glip af nogen af vores konkurrencer. Her på vores hjemmeside er der også tit store præmier at vinde. Og det kan næsten ikke være nemmere at deltage – indtast blot din mailadresse, så vi kan kontakte dig.

Mens du venter spændt på, om du bliver udtrukket som vinder, kan du tage et kig i vores nyeste tilbudsavis. Der finder du dejlig chokolade, sodavand, øl, vin og spiritus til meget billige priser.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.10. - 17.11.21