Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Den heldigste knallert i parken – hun vandt en el-scooter

Her er det altså, billedet af en af vores sidste præmieoverrækkelser. Billeder af Anja Kiene fra Preetz og en skøn el-scooter fra Nova Motors til en værdi af ca. 30.000 DKR. Modellen hedder Emco R2000, den er gul som solen og bærer et stort Sunrise-logo på siden. Med god grund: Det kendte chilenske vinmærke sponsorerer nemlig den fine præmie. Det passer rigtig fint sammen: Stillehavets kølige vinde og ca. 300 solskinsdage om året danner perfekte rammer for vindyrkning. Og til ture på dette smarte køretøj selvfølgelig.

I Preetz i Slesvig-Holsten er det lidt det samme: Meget sol og dejlige, små briser. ”Postsee” er selvfølgelig langtfra lige så stor som verdenshavet, men til gengæld kan man køre flere runder om søen med sin scooter i dejligt vejr uden at skulle tanke op. Det ønsker vi Anja Kiene god fornøjelse med.

Vil du også gerne prøve at vinde noget engang? Så kig forbi her på vores hjemmeside regelmæssigt og giv os et like på vores facebookside. Der finder du små og store konkurrencer samt eksklusive slagtilbud. Se vores aktuelle tilbudsavis her: Klik

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.10. - 17.11.21