Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Alt til morgenbordet:

i ScandiPark i Handewitt

Når vækkeuret ringer en helt almindelig morgen, kan vi måske lige nå at få en kop kaffe og lidt mysli, inden vi gør os klar til arbejde og forsvinder ud ad døren. Men i weekenden ser det straks anderledes ud: Det er nu, vi kan tage os tid til at starte dagen på bedste vis og glemme alt om hverdagens gøremål. Særligt i sommermånederne, når de tidlige morgenstunder allerede byder på varme solstråler, kan vi ikke andet end at være glade. En dejlig morgenmad gør det kun bedre!

Og her kommer ScandiPark ind i billedet – for i grænsebutikken i Handewitt finder du, udover pantfrie sodavand, øl, vin og spiritus, også et stort udvalg indenfor lækre morgenmadsprodukter til hele familien.

God morgen, weekend!
Sætter du fx pris på en udsøgt kop kaffe, så gå på opdagelse i vores imponerende sortiment: Hvad end du foretrækker hele kaffebønner, formalet kaffe eller instant kaffe – i ScandiPark får du alt fra Nescafé Gold til Jacobs Barista Editions. Står den i stedet på te, så går du naturligvis heller ikke forgæves hos os. Også ungernes favorit må ikke mangle! Skru ekstra op for forkælelsen ved at servere dejlig kakao. Lige nu har vi fx 3 x 400 g Nesquik kakaopulver på tilbud.

Og vi bliver i det søde hjørne – det er jo trods alt kun weekend én gang om ugen. For hvad skal der på morgenbrødet? Ja, det kan være svært at vælge når mulighederne er så mange. Her nævner vi blot nogle af de foretrukne pålæg, du kan købe i ScandiPark Handewitt:

  • Jakobsens honning: Klassikeren, som mange af os forbinder med dansk sommer og barndomsminder. Den smager forrygende på lunt toastbrød!
  • Milka hasselnøddecreme: Du kender godt Nutella – men har du prøvet denne lilla fætter? Milka chokoladepålæg gør din morgenmad til en absolut nydelse!

  • Mars, Malteser Teasers og MilkyWay: Ja, man kan faktisk godt komme sin yndlingsslik på en friskbagt bolle – i hvert fald hvis du spørger os. Hvert glas indeholder 200 g ren chokoladedrøm!

Lyder det som noget for dig? Så læg vejen forbi ScandiPark i Handewitt og fyld indkøbskurven med Nescafé Gold, Jakobsens Barista Editions, Nesquik samt Milka hasselnøddecreme, honning og meget mere til attraktive priser. Husk også at få fingre i de mange andre tilbud, der ligger klar til dig.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
20.05. - 23.06.