Alt til husdyr
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Vov! Alt til husdyr i Scandinavian Park!

Det havde du nok ikke regnet med: I vores grænsebutik i Handewitt får du ikke blot slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Nej, nej. Vi har også en masse spændende varer til Findus, Simba, Coco, Molly eller hvad dit dyr nu ellers kunne hedde. Så hvis du ejer en hund eller en kat, kan du slå to fluer med et smæk i Scandinavian Park.

Vi har for eksempel hunde- og kattefoder fra kendte mærker som Kitekat, Pedigree, Chrisco, Frolic og Sheba. Derudover fås også rigtig meget tilbehør til billige priser. For eksempel foder- og drikkeskåle, liner og seler samt træningsudstyr og legetøj fra Jolly Paw. Deriblandt bolde, mus og kødben – for kun at nævne et par stykker.

Tandpleje til vovsen tager vi selvfølgelig også alvorligt. Lige nu har vi Pedigree Dentastix på tilbud. Det drejer sig om tandplejende tyggesnacks, som er ideelle til små og store hunde. De elsker smagen, og så sørger rengørende aktivstoffer samtidig for at reducere plak og tandsten. Det gør hundens tænder mere hvide og afhjælper dårlig ånde.

Se et lille udpluk af vores tilbud til dyr her i avisen: Tilbudsavis

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.10. - 22.11.