Onlineshop
Element 1
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Shop around the Clock: Døgnåbent i Handewitt!

Endeligt er det sommer – og endeligt er det igen tid til de særligt lange åbningstider i Scandinavian Park. For i sommermånederne har vi åbent hele døgnet, og frem til den 9. august kan du shoppe dine favoritgrænsevarer hos os mandag til lørdag fra kl. 0-24 samt søndage fra kl. 11-23. Det er fantastisk af flere grunde:

Natteravne..
Vi har alle sammen prøvet det – det er sent på aftenen og vi trænger til en lille snack eller en kold drik. Vi åbner køleskabet og opdager: Det er gabende tomt. Der er hverken ketchup til natmaden eller sodavand eller øl til at slukke tørsten. Åh nej! Så er det om at drøne ned til nærmeste butik – men de har lukket. Er det et scenarie, der virker bekendt? Med Scandinavian Parks udvidede åbningstider er det slut med at stå for lukkede døre – selv ved midnat.

.. og morgenfriske
Det kan også godt være, du hører til den slags personer, der bare fungerer bedre i de tidlige morgentimer. Nogle gange vågner vi og er fulde af energi – så får vi lyst til at ordne vores indkøb, mens solen står op. For så er det gøremål allerede klaret, og vi kan glæde os til at skrue op for hyggen om aftenen. Du har med andre ord mulighed for at gå på tilbudsjagt, lige når det passer dig – hvad end du er A- eller B-menneske. Vil du gøre din spontane shoppetur ekstra nem og målrettet? Så tjek vores aktuelle tilbudsavis, hvor du finder både øl, sodavand, slik, chokolade og spirituosa til fantastisk lave priser.

Du kan tilmed vælge at forudbestille dine varer online. Det er ganske enkelt – og gratis. Klik dig igennem vores sortiment og fyld din digitale indkøbskurv. Så står dine varer pakket og klar til afhentning, når du kommer til Handewitt.

One stop to shop: Hold ind i Handewitt
Vores særlige åbningstider gør Scandinavian Park Handewitt til det ideelle sted at holde ind, hvis du krydser grænsen. Hvad end du er på vej syd eller nordpå, om du skal på ferie i din campingvogn eller er lastbilchauffør: I Handewitt kan du både købe ind til turen, overnatte på rastepladsen samt tanke billigt hos team tankstation – hele døgnet. Vores grænsebutik befinder sig direkte ved motorvej E45/A7, så du finder os helt uden omveje.

Har du savnet grænsehandlen, mens grænsen var lukket? Så kan du lige nu gå shop-amok i Handewitt! Vi glæder os til at se dig – uanset klokkeslæt!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
25.06. - 19.08.