Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mr. Scandis Weight Winners – de nye tilbud er her!

Nu går det løs igen: Med gyldighed af vores aktuelle tilbudsavis starter også en ny runde med årets største og skøreste konkurrence. Eller rettere: Otte nye runder! Fra den 21. juni kan du tilmelde dig de næste to måneders Weight Winners ugepriser. Hver fredag kl. 15 trækkes der lod om hvem der får lov til at komme op på den store balancevægt i Scandinavian Park grænsebutik. På den anden side stables der så produkter op indtil der opstår ligevægt. Og det bliver endnu bedre: I uge to af konkurrencen får den heldige vinder lov til at tage en ven med op, i uge tre er der tre personer der vejes og sådan fortsætter det indtil den store finale den 13. august, hvor otte personer vejes for at finde ud af, hvor meget benzin eller diesel vinderen skal have med hjem. Så skynd dig over til tilmeldingen! De tidligere vindere kan du se på facebook eller på Mr. Scandis Youtube-kanal.

Shop around the clock – udvidet åbningstid

På trods af det kæmpe arrangement bliver din shoppingoplevelse på ingen måde indskrænket. Tværtimod: I de to måneder med Weight Winners og den aktuelle tilbudsavis udvider grænsebutikken nemlig sine åbningstider. Fra mandag kl. 0:00 til lørdag kl. 23:59 har vi åbent for dig, og søndage kan du købe ind hos os fra kl. 11 til 23. Så du har alverdens tid til at gøre en god grænsehandel med slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Åbningstiderne og beliggenheden ved motorvejen A7 gør det også til en oplagt mulighed på vej mod feriestedet eller på rejsen hjem. Og tankstationen i Scandinavian Park er ligeledes døgnåben. Vi ses i Handewitt – og glæder os til dit besøg!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.06 - 22.08.