Indkøbsmarkedet åbner igen kl. 8:00.

Tilbud i parkens grænsehandel i Tyskland - læs tilbudsavisen

Tilbud i parkens grænsehandel

Vores aktuelle tilbudsavis

01.02.2017 - 28.02.2017

Scor kassen: De nye tilbud fra Scandinavian Park grænsebutik!

Det er jo som det plejer: Hver måned samler vi den kommendes highlights, bringer dem på papir og sender dem ud til dig. Det handler om de bedste tilbud på alle de klassiske varer indenfor grænsehandel: slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Men denne gang er noget anderledes. Ja, du har sikkert opdaget det allerede: Tilbudsavisens layout er komplet fornyet. Tilbuddene stråler i en ny glans – og i rektangler. De adskilte områder sørger for en fremragende oversigt og nu finder du endnu hurtigere til de pantfrie drikkevarer, diverse dagligvarer samt vaske- og rengøringsmidler.

Udover det er der mange penge at spare på Make-up samt krops- og hårpleje. I den aktuelle tilbudsavis finder du for eksempel shampoo, sæbe og deodorant samt gelé, mousse og forskellige slags spray til styling af dit hår. Tjek det ud og opdag mange flere tilbud i vores grænsebutik i Handewitt – direkte ved motorvejen A7 / E45. Nyd årets korteste måned.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

Tilbud

Social Media

Mr. Scandi på Instagram

Mr. Scandi på Instagram

Facebook

Du skal aktivere Social Media, hvis du vil dele indhold i de sociale netværker.

Med aktiveringen af Social Media accepterer du, at der overføres data til udbyderne af de sociale netværker.