Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Skønt efterår – med nye tilbud fra Scandinavian Park

Den gyldne årstid er for alvor begyndt – nu er tiden kommet til at hygge derhjemme. I grænsebutikken Scandinavian Park får du alt, hvad man kunne få lyst til – til meget billige priser: For eksempel dejligt slik som Quality Street, Anthon Berg chokolade, Spejderhagl, Toms Skildpadder eller mange slags Haribo. Som sædvanlig er der også en stor variation af vin i tilbudsavisen plus et par ord om, hvordan chokolade og vin bedst passer sammen. Til de små er der en del sodavand at vælge imellem plus et super tilbud på en SodaStream-maskine, som du selv kan lave lækre læskedrikke med. Et godt råd til forældre: Med de elektriske Disney tandbørster ”Cars” og ”Princess” bliver selv den daglige tandpleje til en fest.

Mr. Scandis Finest – udsøgte spirituosa og champagne

Ud over den aktuelle avis udkom den 27. september også en særudgave med emnet spirituosa og champagne. På 16 sider præsenteres og beskrives et stort udvalg af eksklusive whisky-, rom- og ginsorter. Ud over det er der spændende tilbud på ægte champagne og skumvin samt matchende glas.

Gå direkte til avisen ved at klikke her!

Eksklusive smagninger i Scandinavian Park

Hvis du har smugkigget i den nye temaavis ”Mr. Scandis Finest” , så ved du det sikkert allerede: I efteråret vil der igen være tre eksklusive smagninger på restaurant ”Steak’n more” i Scandinavian Park Handewitt. Her er datoerne og temaer for de tre arrangementer:

3.11.2017 • Fra Skotland til Japan

Mario Kappes taler om den indflydelse skotske whiskyer har haft på udviklingen af de japanske. Der vil være tre smagsprøver fra hvert land og uddybende forklaringer samt billeder på vejen.

Køb billet

10.11.2017 • Rom-rejse

Denne aften handler det om de regionale og lokale forskelle i ingredienserne og produktionen af rom. Isaac Renouard Larivière serverer forskellige sorter fra blandt andet Trinidad, Jamaica og Barbados tilsat en stor portion faglig viden.

Køb billet

24.11.2017 • Whisky Blending School

Du får et indblik i en Master Blenders arbejde og mulighed for at komponere din helt egen whisky, som du selvfølgelig gerne må få med hjem (lommeflaske, 100 ml).

Køb billet

Alle arrangementerne starter kl. 19, billetter fås i vores onlineshop eller i indkøbsmarkedet. Der er kun 30 pladser – så det handler om at være hurtig.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
27.09 - 24.10.