Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

På pladserne, færdige, grill – vores nye tilbud!

Drikkevarerne er kolde, og kullene er klar – nu er det perfekte tidspunkt til at starte grillsæsonen. Men inden du går i gang, bør du lige tage et kig i vores nye tilbudsavis. Der finder du nemlig mange lækre og praktiske ting til absolutte bundpriser. For eksempel kvalitetsbriketterne ”Heat Beads” eller plastbestik, plastkrus og fadølsglas til store selskaber. Pølser og kød fås også i mange varianter. Uanset om du er til spareribs, bøf eller ringriderpølser, så får du i Scandinavian Park alt, hvad der gør dig mæt og glad. Børnenes favorit er forresten de såkaldte ”grillfakler”. De fås lige nu til blot 111,60 DKR pr. kilo.

En af vores mange fans på facebook kan derudover glæde sig til en gratis grillfest. Vi trækker snart lod om en stor barbecuepakke på vores side. Se lige her: facebook

Helligdage i maj

Maj er så sandelig de mange helligdages og forlængede weekenders måned. Det har dog ikke den store indflydelse på vores åbningstider. Tirsdag den 1. maj har vi åbent fra kl. 11 til 22 og Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj, ligeså. Det samme gælder 2. pinsedag, som i år falder den 21. maj. Bortset fra disse tre dage kan du købe ind hos os, som du plejer: hverdage fra kl. 8 til 22 og søndage fra kl. 11 til 22.

Besøg vores grænsebutik i Handewitt, og køb ind til årets mest solrige helligdage. Ud over alt muligt lækkert til grillen har vi også et ualmindelig stort sortiment af alle de typiske grænsehandelsvarer som slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Hvis du leder efter noget usædvanligt, er du også kommet til det rette sted. Vi har altid en del barflasker, limited editions og specialflasker stående. De pynter og egner sig fremragende som gave.

Du kan forudbestille de fleste af vores varer her i netbutikken: Klik!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
20.04. - 17.05.