Indkøbsmarkedet har åbent til kl. 22:00 i dag.

Glødende billige tilbud i Scandinavian Park Handewitt

I maj måned er der igen mulighed for at gøre diverse kup med grænsehandel i Nordtyskland. Der er blandt andet slik, vin, spiritus og selvfølgelig sodavand og øl i pantfrie dåser. Da det snart er på tide at starte grillsæsonen, har vi også forskellige slags pølser, grillbestik og engangstallerkener samt knive, gafler og skeer på tilbud. Udover det har vi ikke mindre end tre sider med spændende ginmærker samt tonic water og informationer om enebærsnapsens historie. Du præsenteres her for mange sorter, som du i de fleste andre forretninger leder forgæves efter. Det komplette sortiment kan bedst opdages i vores butik i Handewitt – vores medarbejdere er gerne behjælpelige med at finde din nye yndlingsdrik.

Vin fra Italien

En dobbeltside i avisen har vi fyldt med vores favoritter inden for italienske vine. Det var nogen svære valg at træffe siden variationen fra Nord- til Syditalien er enorm. Og smagen er ikke det eneste, der varierer. Der er både nye og gamle vine, almindelige og økologiske samt flasker såvel som Bag-in-Box-emballager. Opdag mere i vores tilbudsavis eller online-forudbestilling.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.04 - 23.05.