Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Mr. Scandi opfylder ønsker – de nye tilbud er her

Så er vi der endelig: Med december starter også den måned, som traditionen tro er proppet med lækkerier og hygge. Ét højdepunkt jager det næste: Fire søndage i advent, juleaften, juledagene og nytårsaften. I Scandinavian Park grænsebutik får du dejlige søde sager til store og små samt drikkevarer i massevis. For ud over slik og chokolade vil man heller ikke undvære et godt glas øl, vin, champagne eller spiritus i juletiden.

Fin vin og spiritus

Vores bedste dråber indenfor whisky, rom og gin finder du indtil den 31. december i vores ekstra avis ”Mr. Scandis Finest”. Beskrivelserne giver et første indtryk af, hvad der er i vente af forskellige aromaer. Hvis du vil se, røre og smage inden du køber, så skal du en tur til Handewitt. Det er altid et besøg værd i en af Slesvig-Holstens største afdelinger for vin og spiritus.

Vind en weekend på Hotel Strandleben

Noget ganske nyt og særligt er det vidunderlige Hotel Strandleben i Slesvig. Lige op ad Sliens bred ligger det hyggelige hus med det tydeligt skandinavisk inspirerede design. Efter et omfattende restaureringsarbejde stråler den fredede bygning i ny glans. Og med vores konkurrence kan du og en ledsager nyde en weekend i hotellets fornemme suite. Klik blot her!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.11. - 04.01.