Indkøbsmarkedet åbner igen kl. 11:00.

Forårstilbud fra Scandinavian Park

Vejrguderne er ikke helt med endnu, men Scandinavian Park Handewitt åbner op for forårsglæderne allerede. Dagene bliver længere og lysten til at nyde den friske luft ved et glas vin eller øl stiger og stiger. Mens vi venter på det gode vejr, er det oplagt, at prøve på at finde en ny yndlingsvin. Og det er Scandinavian Park grænsebutik perfekt egnet til. I vores tilbudsavis kan der hentes inspiration og i Handewitt får du så det fulde sortiment. Udover det kan der også smages på mange af vores vine. Hvis du ønsker det fortæller vi med glæde lidt om druernes dyrkningsområde eller giver gode råd til drikketemperatur eller hvad vinen passer bedst til. De klassiske varer for grænsehandel som slik, sodavand, øl og spiritus fås her selvfølgelig også til billige priser.

Vind en fed Egekilde cykel

Denne cykel fra Egekilde er et sandt blikfang. I samarbejde med den danske drikkevareproducent er vi på jagt efter en ny ejer til denne dejlige cykel. De ultrasmalle 26 tommers racerhjul og vægten på kun ca. 14 kilo gør, at du lynhurtigt når dit mål. Man sidder godt i sadlen af mærket Vader og Promaxx-bremser gør, at du stopper der, hvor du skal. Udfyld blot formularen og med en smule held bliver det dig, der kan afhente sin nye cykel i Scandinavian Park. Klik her for at deltage:

Konkurrence

Få mere at vide om vores sponsor her:

Egekilde – ren naturkraft

Det naturlige mineralvand fås selvfølgelig også her i Scandinavian Park grænsebutikken. Helt i nærheden af vores sodavand, slik, øl, vin og spiritus.

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.03. - 28.03.