Tilbudsavis fra grænsebutik Scandinavian Park: Gør en god grænsehandel

Tilbud i grænsebutikken / Scandinavian Park grænsehandel

 Her på grænsebutikkens hjemmeside byder vi dig en nem og enkelt måde at holde øje med de billige tilbud i Scandinavian Parks grænsebutik / grænsehandel. Grænsebutikkens tilbudsavis er altid fyldt med en masse gode tilbud indenfor vin, øl, sodavand, spiritus, fredagsslik, dagligvarer og endda husholdningsprodukter. I vores grænsehandel i Tyskland kan du købe ind til dagligt eller til fest, når der er brug for de store mængder. Der er f.eks. altid tilbud på sodavand og øl i kassevis. De mange gode vine findes ofte på tilbud som kasse, hvor du kan få 6 flasker til tilbudspris. Du er velkommen til at bladre vores tilbudsavis igennem for at opdage alle de friske tilbud. Rastepladsen byder på en del p-pladser, så bilen kan parkeres direkte ved grænsebutikken. Naturligvis er der sørget for at grænsehandelens tilbudsavis fungerer på din stationære pc og din mobil. Og hvis du skulle mangle en tilbudsavis ved et besøg i grænsebutikken, så snup en tilbudsavis lige ved indgangen til grænsebutikken. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev, så får du den aktuelle tilbudsavis ind i din elektroniske postkasse – super nemt og enkelt.

Benhårde besparelser - de nye tilbud fra Handewitt

Det er en kold tid, som vi lever i… Og så er det jo ekstra vigtigt at have det hyggeligt hjemme hos sig selv. Derfor har vi samlet et par friske, nye tilbud til dig. For eksempel på store pakker Haribo, Kinder chokolade, Marabou eller Mentos. På en dobbeltside præsenterer vi desuden vores billige og velsmagende dåseøl, som du traditionen tro kan købe ganske pantfrit i Scandinavian Park Handewitt.

Ud over det har vi to sider med "Ekstra stærke tilbud". Her handler det om spiritus i vores oversize-flasker, der kan købes til fordelagtige priser - for eksempel 1,5 liter Jim Beam til kun 149,99 DKR. Se også vores discountmarked. På halvanden side finder du blandede varer, som kun har én ting til fælles: De fås til absolutte bundpriser. Hvis du vil spare penge, er du kommet til det rette sted.

Vind 15x 2 billetter til SG Flensburg-Handewitt

Et rigtigt godt sted at få fingrene i fede præmier er vores facebookside. Lige nu kan man vinde 15x 2 billetter til danskerklubben SG Flensburg-Handewitts topkamp mod Füchse Berlin. For at være med skal du blot skrive en kommentar i vores konkurrence-opslag. Så har du chancen for at vinde to billetter til Bundesliga-braget. Kampen spilles torsdag, den 15.03. kl. 19. Men konkurrencer er kun én af mange grunde til at følge os på facebook. Ud over konkurrencer finder du altid aktuelle informationer om tilbud, åbningstider og andet nyt fra grænsebutikken i Handewitt. Se vores Facebook side her!

Kombiner indkøbet med et dinner!

En tur til Scandinavian Parks grænsebutik er en oplevelse for sig selv, men hvorfor ikke kombinere denne med en overnatning på hotel og en lækker middag i restauranten? Så er vores candle-light-dinner-tilbud lige netop noget for dig!

Læs mere her!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
02.02. - 26.02.