Indkøbsmarkedet åbner igen kl. 8:00.

Camping i Scandinavian Park Handewitt / Tyskland

Centret til campister – perfekt ferieservice!

I Scandinavian Park finder campister alt det, som hjertet slår for. Vores store rasteplads byder campister på enhver mulighed for at handle – helt ligemeget om det er som mellemstop på den store tur eller om det er den forudgående planlægning.

Om det er indkøb i parkens store mall, lækre retter eller drikkevarer til ferien, grilltilbehør og kul, flaskegas, tanke på team tankstationen, eller hurtig reparering hos Direkt Express Handewitt – intet står i vejen for en ny rejse. Mr. Scandis Truckwash byder desuden på fremragende rengøring og pleje for selv de største autocampere, campingvogne, carevogne og endda busser. Vores bruse- og vaskerum, vaskemaskiner & tørretumblere og rengøringsstationen til kemiske toiletter afrunder det mangfoldige tilbud af serviceydelser på rastepladsen.

Et overblik over alle vores services:

Scandinavian Park byder campere en uforglemmelig shoppingoplevelse. Ligemeget om det er det store indkøb til den næste ferie eller bare et kort mellemstop – i parkens store Mall har vi alt hvad camperhjertet begærer. Også rensningen af kemiske toiletter er muligt i Scandinavian Park. Campere begynder dermed deres ferie veludrystet fra Scandinavian Park.

Gode og billige overnatningsmuligheder i vores ibis budget Hotel eller også på vores p-pladser for autocampere og campingvogne.

Kom til Mr. Scandis Truckwash og lad din campingvogn eller autocamper blive skinnende ren i Nordtysklands mest moderne vaskehal til de helt store køretøjer.

Team tankstationen med Diesel, AD BLUE og 24-timer-shop.

Storslåede sanitære faciliteter inkl. brusere, baby-/puslerum og vaskemuligheder.

Nyd dit stop i Scandinavian Park med noget lækkert mad i Steak'n more, hos Burger King eller i Me Café.

Naturbundne campere finder lige det rigtige i Fisherman´s Partner. Fra maddingen til det komplette fskerudstyr finder du her alt hvad den ambitionære fisker har brug for i sin ferie.

Tilstrækkelige parkeringsmuligheder også til biler med campingvogn bagpå.

Scandinavian Park byder dens gæster en god kommunikationsservice. Fra telefonen til fax kan du selvfølgeligt udnytte vores service, for at forblive i kontakt med dem der er blevet hjemme og fortælle om rejsen.

Scandinavian Park er bygget og indrettet velegnet til handicappede og folk i rullestol og byder også mennesker med handicap en ubesværet shoppingoplevelse.

Tilbud i parkens grænsehandel i Tyskland - læs tilbudsavisen

Tilbud i parkens grænsehandel

Vores aktuelle tilbudsavis

01.02.2017 - 28.02.2017

Tilbud

Social Media

Mr. Scandi på Instagram

Mr. Scandi på Instagram

Facebook

Du skal aktivere Social Media, hvis du vil dele indhold i de sociale netværker.

Med aktiveringen af Social Media accepterer du, at der overføres data til udbyderne af de sociale netværker.