Indkøbsmarkedet åbner igen kl. 8:00.

Service i grænsebutikken

Service i Tysklands bedste grænsecenter

I Scandinavian Parks grænsecenter prioriterer vi service meget højt. Det begynder med vores særligt lange åbningstider – 7 dage om ugen. Mandag til søndag har vi åbent helt til kl. 22! – og derudover har vi alt det, du har brug for under en afslappende indkøbstur. Også personer i kørestol kan her nyde en afslappende indkøbstur. Vi har speciel designede indkøbsvogne til kørestolsbrugere og toiletter til handicappede gør, at det ikke bliver for trangt.

Ligeledes er der plads til hele familien. Små børneindkøbsvogne og specielle "Funcars", hvor børnene sidder i en slags bil foran indkøbsvognen, gør at vores mindste kunder også kan nyde indkøbsturen. Et besøg i legelandet er den perfekte slutning på dagen i grænsecentret. Du parkerer naturligvis gratis lige foran døren.

Se blandt andet hvilke tilbud vi har for truckere i vores service for truckere og vores tilbud til alle der har campingvognen bagpå i vores center for campister. Vores aktuelle tilbud i grænsebutikken kan du altid se online lige som der altid vil være nyt om arrangementer og events her.

Vores betalingsmuligheder

Når du handler hos os, kan du bruge mange forskellige metoder til at betale på. Vi tager imod danske, svenske og norske kroner, DM samt euro. Desuden kan du betale med Dankort, MasterCard, Visa og EC-kort.

Tilbud i parkens grænsehandel i Tyskland - læs tilbudsavisen

Tilbud i parkens grænsehandel

Vores aktuelle tilbudsavis

01.02.2017 - 28.02.2017

Tilbud

Social Media

Mr. Scandi på Instagram

Mr. Scandi på Instagram

Facebook

Du skal aktivere Social Media, hvis du vil dele indhold i de sociale netværker.

Med aktiveringen af Social Media accepterer du, at der overføres data til udbyderne af de sociale netværker.