Weight Winners 2017 - Se vinderne her!
Let bytte?
54 flasker Captain Morgan Spiced Gold!

Sikke en start på årets største konkurrence i Scandinavian Park Handewitt: Sascha Daniel Kübler fra nordtyske Viöl vandt hele 54 flasker Captain Morgan Spiced Gold rom. Den 37-årige blev allerede udtrukket og kontaktet i fredags, lige efter at tilmeldingsfristen udløb. Glæden var kæmpestor, da han gik på vægten i Handewitt i søndags. På spørgsmålet om, hvorfor han havde tilmeldt sig, svarede han: ”Fordi det er min yndlingsdrik”. Den glæder han sig nu til at dele med familie og vennerne. Stort tillykke og skål i rom!

Og her er billeder af festlighederne:
Smelter på tungen!
Hun vandt 498 plader Marabou!

Da telefonen ringede hos Monika Lorentzen Sørensen i fredags, kunne hun næsten ikke tro sine egne ører. Hun havde vundet lodtrækningen om at blive årets anden Weight Winner! Hendes præmie: Marabou med en samlet vægt svarende til hendes egen vægt plus vægten af en anden person efter eget valg.

Det blev til i alt 120,54 kg chokolade, som hun nu vil dele med familien og vennerne i koret „Nordschleswigsche Musikvereinigung“. Til hendes fødselsdag i den kommende uge vil hun selvfølgelig også dele ud af godterne. Hjertelig tillykke, kære Monika!

Og her er billeder af festlighederne:
Ganske forfriskende:
Hun vandt 744 dåser Coca-Cola!

Disse tre var ved at boble over af glæde, da de fik lov til at komme op på balancevægten i Handewitt i søndags. Gevinsten: 245,52 l Coca-Cola!

Det var vældig festligt, da den tredje vinder i årets største konkurrence i Scandinavian Park Handewitt blev kåret. Erika, Finn og Henrik fra Gråsten trådte op på vægten og blev vejet til 744 dåser Coca-Cola. Det var Erika, der havde opdaget konkurrencen og tilmeldt sig på nettet.

Det tog kun et par kliks på www.scandinavian-park.dk, inden hun kunne læne sig tilbage og håbe på at score den store gevinst. Og den kom hun så og hentede i grænsebutikken i søndags.

og her er billeder af festlighederne:
Grøn bølge:
Han vandt 1.080 dåser Carlsberg Pilsner!

”Fri øl to go” fik Jeppe Johannsen i grænsebutikken Scandinavian Park i søndags. Den 19-årige var nemlig så heldig at blive trukket ud som én af årets Weight Winners. Han drog derfor afsted til Handewitt sammen med sin bror og to venner. De trådte op på vægten den ene efter den anden, og det endte med, at der var stablet 45 rammer Carlsberg Pilsner på den anden side. Det var en glad mekaniker der kørte hjem til Kliplev med 1.080 dåser øl den eftermiddag.

Og her er billeder af festlighederne:
Alt på det tørre:
Hun vandt 282 l Mateus rosévin!

Der var lyserøde skyer over Handewitt i søndags, da årets femte Weight Winner blev kåret. Manuela Duve fra Stoltebüll i Nordtyskland trådte op på vægten, og med sig havde hun fire familiemedlemmer. Sådan blev det til i alt 282 l Mateus rosévin, som det 43-årige postbud nu vil dele med venner og naboer på en stor vinfest hjemme i sin have. Hun havde tilmeldt sig ganske klassisk via postkort, og det har åbenbart bragt hende held.

Og her er billeder af festlighederne:
Ny "Slots"-herre:
Han vandt 736,56 liter øl!

Denne dag glemmer Jonas Wickenhauser nok ikke så hurtigt: I søndags tog den 36-årige af sted til Scandinavian Park Handewitt sammen med venner og familie for at hente øl. Det gør så mange andre danskere også, men der var dog et tvist. I fredags fik Jonas nemlig besked om, at han er den nye Weight Winner. Det vil sige, at han og fem venner fik lov til at træde op på balancevægten i grænsebutikken og få deres samlede vægt vejet op i Slots Pilsner. Det blev til vanvittige 736,56 liter øl!

og her er billeder af festlighederne:
Lykketal: 7!
Hun vandt 101 kasser Pepsi cola!

Manuela Høffler Nielsen fra Bolderslev havde deltaget i konkurrencen på Facebook – og blev fuldstændig overrasket over rent faktisk at vinde. Hun og hendes seks ledsagere blev lettere forbløffet, da vægten blev bekendtgjort: 799,92 l Pepsi! Præmien vil familien nyde sammen i løbet af de kommende uger, mens de heldige vindere kan glæde sig over ikke selv at skulle købe Pepsi det næste stykke tid.

og her er billeder af festlighederne:
Forrygende finale!
Hun vandt 890 l kraftstof!

Til den store afslutning af Mr. Scandis Weight Winners blev vægten i Scandinavian Park endnu en gang fyldt godt op. Den glade vinder var Lara Brehmer fra Arrild, som nu kan give den gas. En efter en blev den 21-årige og hendes syv kampfæller i søndags vejet. Deres fælles vægt resulterede i 890 l kraftstof fra team energie. Lara ved allerede, hvad hun vil bruge præmien til: "tanke op, tanke op, tanke op!"

og her er billeder af festlighederne:
VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
02.02. - 26.02.