Indkøbsmarkedet åbner igen kl. 8:00.

Scandinavian Park trøje partner for SG Flensburg-Handewitt

Officielt salgssted for billetter til SG Flensburg-Handewitt håndbold

Verdensklasse! Scandinavian Park er officiel trøje partner for SG Flensburg-Handewitt!

Med denne aftale intensiverer vi i sæsonen 2015/2016 endnu engang samarbejdet med det stjernespækkede håndboldhold. De sidste to år har vi allerede som „Premium Partner“ været en vigtig støtte for klubben. De gode erfaringer har været gensidige og nu var det så på tide, at tage det næste skridt.

I og med at vi er blevet trøje partner for de tyske pokalvindere, vil vores logo fremover kunne ses på spillernes rygge i verdens bedste håndboldliga. Og ikke kun der: Flere steder i hallen, for eksempel på LED-banden eller i kampbladet samt på klubbens brevpapir og hjemmeside vises vores engagement for klubben.

På den måde rykker vi endnu tættere sammen, og ligheder er der mange af mellem os og danskerklubben SG Flensburg-Handewitt: Høje ambitioner, stor succes og en international fremgangsmåde er karakteriserende egenskaber, som vi begge har med i bagagen. Og at de mange skandinaviske stjernespillere fra SG Flensburg-Handewitt godt kan lide at købe ind i Handewitt, er ingen hemmelighed. For det er her, de får de originale lækkerier fra deres hjemlande.

Billetsalg i Scandinavian Park

Som kunde i Scandinavian Park har du den eksklusive mulighed for at kombinere grænsehandel med håndbold i verdensklasse. Hos os i Handewitt får du nemlig udover øl, vand, slik, vin og spiritus også billetter til SG Flensburg-Handewitts hjemmekampe i Bundesligaen og Champions League. 

Læs mere om håndboldklubben på SG Flensburg-Handewitts hjemmeside.

Tilbud i parkens grænsehandel i Tyskland - læs tilbudsavisen

Tilbud i parkens grænsehandel

Vores aktuelle tilbudsavis

01.02.2017 - 28.02.2017

Tilbud

Social Media

Mr. Scandi på Instagram

Mr. Scandi på Instagram

Facebook

Du skal aktivere Social Media, hvis du vil dele indhold i de sociale netværker.

Med aktiveringen af Social Media accepterer du, at der overføres data til udbyderne af de sociale netværker.